• Professionele bewaking adequaat optreden - Michels Beveiliging & Dienstverlening
    Professionele bewaking adequaat optreden - Michels Beveiliging & Dienstverlening

    Professionele bewaking
    adequaat optreden

  • Surveillance en bewaking door Groningen en Drenthe - Michels Beveiliging & Dienstverlening
    Surveillance en bewaking door Groningen en Drenthe - Michels Beveiliging & Dienstverlening

    Surveillance en bewaking
    door Groningen en Drenthe

  • Portiers- en receptiediensten 24/7, 365 dagen per jaar - Michels Beveiliging & Dienstverlening
    Portiers- en receptiediensten 24/7, 365 dagen per jaar - Michels Beveiliging & Dienstverlening

    Portiers- en receptiediensten
    24/7, 365 dagen per jaar

  • Mobiele surveillance op industrieterreinen - Michels Beveiliging & Dienstverlening
    Mobiele surveillance op industrieterreinen - Michels Beveiliging & Dienstverlening

    Mobiele surveillance
    op industrieterreinen

Privacyverklaring

MB&D, gevestigd aan Peizerweg 97 C4, 9724 AJ Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
MB&D
Peizerweg 97 C4
9724 AJ Groningen
Tel. 050-3053969
Website: www.michelsbeveiliging.nl
E-mail: info@michelsbeveiliging.nl

Linda Michels is de Functionaris Gegevensbescherming van MB&D Zij is te bereiken via linda@michelsbeveiliging.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

MB&D verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@michelsbeveiliging.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

MB&D verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- MB&D analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- MB&D verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

MB&D neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MB&D) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

MB&D bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, en niet langer dan wettelijk verplicht is. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens: Naam, adres, geslacht, e-mail en telefoonnummer. Dit zolang u klant bent of tot maximaal 3 jaar na ons laatste contact.

Delen van persoonsgegevens met derden

MB&D verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. MB&D blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

MB&D gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door MB&D en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@michelsbeveiliging.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. MB&D wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

MB&D neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@michelsbeveiliging.nl

Laatste nieuws

  • Inbraak casino Winschoten

    Inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op woensdag hun slag geslagen bij The Jagger Casino aan de Tramweg in Winschoten. Ze kwamen het pand binnen door met een steen en een steigerbuis een gat te maken in de pui. Daardoor is het alarm geactiveerd. Toen de bewaking arriveerde, zijn de inbrekers gevlucht. Volgens een woordvoerder van het bedrijf is niets buitgemaakt. Mede door het snelle arriveren van onze beveiligers is de schade gelukkig beperkt gebleven....

  • Vanaf nu ook gevestigd in de stad Groningen!!

    in verband met de toenemende vraag vanuit de stad Groningen voor goede en betrouwbare beveiliging hebben zij onze hoofdvestiging verplaatst naar de stad! Op deze manier kunnen wij een groter gebied voorzien van onze goede beveiliging en dienstverlening. Aan ons kantoor in Vlagtwedde veranderd niets! Sluit uw bedrijf nu aan bij MB&D en betaal de abonnementen kosten pas vanaf 2019! MB&D meer dan beveiliging alleen! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak 050-3053969...

  • Weer een Aldi overvallen in stad Groningen

    Groningen - Donderdagavond is een supermarkt aan het Hoornsediep in Groningen overvallen. De dader bedreigde omstreeks 19.00 uur het personeel met een steekwapen en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Buiten gekomen reed hij op een fiets weg in de richting van het Overwinningsplein. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Signalement: Het was een man met een blanke huidskleur, tussen de 30 a 40 jaar, ongeveer 1.90 a 2.00 cm lang. Hij was gekleed in donkerkleurige kleding. Getuigenoproep De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben: Telefoon: 0...

  • Beginnersfout nekt winkeldief

    NIJMEGEN - Een winkeldief bleek donderdagmiddag in Nijmegen toch wat minder pienter dan hij zelf dacht. Dat meldde de politie. In een sportwinkel haalde hij alle alarmlabels van zijn gestolen waar af, zodat hij langs de poortjes kon komen. De 30-jarige dief had de labels echter in zijn jaszak gedaan. Het personeel betrapte de dief en droeg hem over aan agenten. Die noemden het een typische beginnersfout en namen de dief mee naar het hoofdbureau....

  • Straatrovers aangehouden met hulp van cameratoezicht

    Almere - Zaterdagnacht en zondagochtend zijn bij twee verschillende straatroven vijf verdachten aangehouden. De vermoedelijke berovers konden worden aangehouden nadat observanten van cameratoezicht de berovingen op beeld zagen en de verdachten met camera's volgden. Zaterdagnacht, rond 23.50 uur, werd in de omgeving van de Grote Markt een 20-jarige Almeerder door een groep jongelui belaagd en beroofd. Observanten van cameratoezicht zagen een en ander gebeuren en alarmeerden de politie. Op basis van een goed signalement werden twee straatrovers achterhaald waarna een achtervolging te voet en ...

  • Twee mannen aangehouden voor winkeldiefstal

    Twee mannen van 32 en 29 jaar met onbekende woon- of verblijfplaats zijn vrijdag aangehouden voor winkeldiefstal. Zij hadden twee i-pods uit de winkel aan het Boreelplein weggenomen zonder deze ter betaling aan te bieden bij de kassa. Zij werden door de beveiliging van de winkel aangehouden en overgedragen aan de politie. Proces-verbaal werd tegen hen opgemaakt....

  • Brandweer rukt voortaan minder snel uit

    MB&D speelt in op de behoefte aan brandalarmopvolging die door deze politieke beslissing gaat ontstaan. De brandweer laat automatische brandmeldingen voortaan in eerste instantie over aan burgers en bedrijven zelf. De brandweer is nu veel geld en tijd kwijt, omdat het noodsignaal jaarlijks zo'n 53.000 keer onterecht afgaat. Dat meldt het AD vandaag. Vanaf volgend jaar moeten burgers zelf, met hulp van bedrijfshulpverleners en beveiligers, een pand verlaten als het alarm begint te loeien. Ingehuurde beveiligers en eigenaren van gebouwen moeten daarna eerst zelf poolshoogte nemen om te kij...

  • Reders zetten bewapende beveiligers in

    wee Nederlandse rederijen, Jumbo Shipping uit Rotterdam en Vroon Shipping uit Breskens, hebben vandaag aangekondigd bewapende particuliere beveiligers in te zetten om hun onder Nederlandse vlag varende schepen te beschermen tegen Somalische kapers. Hun aankondiging komt aan de vooravond van een debat in de Tweede Kamer over de kwestie. De VVD wil dat de minister van Defensie de beveiliging van kwetsbare zeetransporten zo snel mogelijk verdubbelt. Doelwit Het ministerie staat sinds enige tijd toe dat zwaarbewapende mariniers de schepen begeleiden. Het kabinet weigert tot nu toe bewapende part...

  • Treinslaper aangehouden

    De politie heeft maandagnacht op het Felland in Onnen een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens diefstal dan wel vernieling. Een bewaker trof de man in een van de treinstellen aan. Deze man wenste niet weg te gaan. Toen de agenten ter plekke kwamen zagen zij dat de man, die wel vaker in treinstellen slaapt, enkele treinbankjes in een treinstel had losgeschroefd. Hierop is de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De spoorwegpolitie heeft de zaak in behandeling en maakt proces-verbaal op....

  • Man vast voor drugsbezit

    Een man uit Almere is in de nacht van zaterdag op zondag in Groningen aangehouden voor drugsbezit. Dat meldt de politie. De verdovende middelen werden ontdekt door de beveiliger van een horecagelegenheid in de stad. Het gaat volgens de politie waarschijnlijk om bolletjes heroïne....

Contact MB&D
ND nummer beveiligingsbedrijven - Michels Beveiliging & Dienstverlening